Löpsedel


Studenthumor äger!New place


Igår hämtade jag nycklarna till min nya "våning". Det vill säga, mitt nya studentrum. Kommer bli en stor omställning att gå från en stor etta på 49 kvm till ett studentrum på 18 kvm, men jag tror det kommer att bli bra.Nycklar + lapp att sätta på dörren (som jag för övrigt inte har fått till min nuvarande lägenhet fast jag bott här i ungefär 7 månader)

Nackdelar:
- Mindre yta
- Sämre (ingen?) privacy
- Delat kök + dusch

Fördelar:
- Mycket närmare stan
- Mindre att städa
- Nya vänner

Jag tycker nog att fördelarna överväger nackdelarna. Dessutom, om man ska bo i korridor någon gång i sitt liv så är det väl nu? :)


Castle Crashers


Har du Xbox Live? Då MÅSTE du ladda hem detta spel! Min kära lillebror har nämligen gjort det och det är så värt pengarna!

Det är ett ganska enkelt spel egentligen - 2D och allt, men det är kanske just det som gör det så underbart. Det hela går ut på att en ond trollkarl har kidnappat fyra prinsessor som man ska rädda. Banorna ser i princip ut på det klassiska viset: Kicka fiende-ass, döda bossen och befria prinsessan. Det finns dock undantag, då man måste samla vissa föremål för att komma vidare osv. Skulle vara lite halvtråkigt med endast 4 banor. Under tiden samlar man på sig experience och kan utveckla olika färdigheter, dessutom hittar man nya vapen och djur som hjälper en under spelets gång. Ett stort plus är att man kan spela 4 stycken samtidigt.


De fyra ädla riddarna in battle

Kort sagt, ett underbart spel som är lätt att börja nörda. Inte för att det har hänt mig... *host*


RSS 2.0