Älgar är true


I fredags var Oona, Emilie och Irene över till mig och åt Tacos. Förutom smärre missöden i form av stenhårda avocados och bröd som stod i ugnen för länge, så var det en riktigt lyckad och trevlig kväll :)

Under lördagen fortsatte festligheterna med födelsedagsfirande för Veronica. Det inkluderade middag, fiskedamm, och utgång. Många där var hennes ex-klasskamrater från gymnasiet, vilket innebar nya bekantskaper för mig, alltid trevligt :)

Dagens köp:

Hittade dessa shotglas på ICA för cirka 40 spänn! Så söta (och true förstås ;) )!


Resten av dagen kommer att bestå av de vanliga söndagssysslorna, dvs: Städa, tvätta och plugga. Jag ska dessutom försöka klämma in några samtal till Norrland för att checka läget ;)


En smart student


På studentbokhandeln idag vid lunchtid:

En kille har pratat med en kvinna vid informationsdisken ett tag, tillslut säger han:

Killen: - Och så en sak till, jag läste någonstans om att man fick 10% rabatt om man handlade för över 1000 spänn, hur funkar det egentligen? 

Kvinnan: - Ehm... du får 10% rabatt när du handlar för över 1000 kr?  

Killen: - Jaha, så enkelt!


Haha smart kille! :D    Paper Walls


Jag är helt slut! De första dagarna i skolan har inneburit föreläsningar från morgon till kväll, ingen mjukstart precis! Jag har påbörjat två nya kurser: Organisk Kemi och Linjär Algebra & Geometri I. Kemikursen verkar i alla fall roligare än den förra, och enligt föreläsaren är det i princip inga beräkningar som behöver göras på labbarna! Det gillas ;)

Köpte tågbiljett hem till Sundsvall för 95 kr denna afton! Med tanke på att jag får åka med X2000 och att samma resa med Ybuss kostar 220 kr, måste jag säga att det är ett riktigt kap! Haha, det kanske verkar som jag hatar det här stället med tanke på att jag börjar kolla på tågbiljetter hem efter bara två dagar utan Norrland, men så är faktiskt inte fallet. Som fattig student måste man planera och köpa i tid för att ha råd ;)

Lägg i alla fall den 19 Mars på minnet, då återvänder jag! Finns en chans att Jenny och jag ställer till med 40 årsfest ;)
Vinnare av P3 Guld 2010 i kategorin Rock/Metal, kanske kan vara något intressant?

Switch Opens – Paper WallsÖl och kaviar


Så var man tillbaka i Uppsala. Kändes lite halvjobbigt imorse när jag började packa ihop mina saker, men väl "hemma" i Uppsala så känns det faktiskt bra. Trots att det har varit grymt skönt att vara "hemmahemma", så märker jag att jag numera är en gäst som hälsar på. Det beror väl till stor del på att jag under månaden som gått har förvarat mina kläder i en resväska och fått sova i en 90cm-säng, förutom det har allt varit som innan jag flyttade hemifrån. 

Här i Uppsala har jag alla mina saker och allt är som jag lämnade det när jag åkte - vilket är jätteskönt. Jag kanske har ett litet kontrollfreak inom mig ;) 

Som vissa kanske fick bevittna var det första jag reagerade på när jag kom "hemhem" att det fanns så otroligt mycket mat i kylskåpet! Bara att se all mat gjorde mig lycklig, det behövs inte mycket för att göra en student lycklig! Så här såg det ut i min kyl för några timmar sedan:


    
Kanske dags att köpa mat?... Eller? Kaviar och öl-diet kanske är det nya GI?

Det blev iaf en sväng till Willys för att göra något åt ekot i kylen. Imorgon skall det lagas Pasta Carbonara enligt receptet som står i kokboken jag fick av min mor i Julklapp. Vad gör man inte för att göra mamma stolt? :)


Assassino


Idag drabbade den kvinnliga gåvan/förbannelsen mig och som tröst har jag under en stor del av dagen nördat Assassin's Creed 2. Otroligt underhållande spel, precis i min smak :) Damn, jag kommer sakna xbox 360 när jag är tillbaka i Uppsala!

 
L'Assassino in action!


Igår kväll var Jenny här en sväng. Vi gjorde inget vettigt, men hade tydligen lite för kul, min käre lillebror anklagade mig nämligen idag för att ha skrattat för högt och för mycket. Vad ska man säga? Go play in traffic, kiddo! ;)
Kyligt


Fyfasiken, nu är det kallt! Trodde jag var härdad efter -33 i Rätan, men på något vis blir kylan värre vid kusten.

Dagarna går så fort. Snart sitter jag väl i Uppsala och har ångest över att jag inte har pluggat någon envariabelanalys! Men men, den dagen den sorgen! Imorgon är det 20 års fest hos Widmark! :DEn låt som värmer i vinterkylan.Corroded – Time and Again


Probably the best carrots in the world!På ICA Maxi


Imorse gjorde jag en obehaglig upptäckt: Foundationbehållaren var slut! PANIK!

Detta resulterade i att jag begav mig till stenstan och köpte en ny på Body Shop. Jag passade även på att bli medlem i Body Shop-familjen!


Snart kommer Älandris hit och det blir filmmys :)


Sorry, Honey, but I went down on your mother!4 timmars sömn + 9,5 timmars arbete = Underbart!

Men några slantar att dryga ut studielånet med är ju alltid välkommet :)
Jag må vara lite sent ute, men känner att jag måste dela med mig av århundradets skönaste jullåt!


"I bought no tree this year
And I slept with your brother
I wrecked your Daddy's car
And went down on your Mother"
The Hives & Cyndi Lauper – A Christmas Duel


Yet another blog!

Jag vet vad ni tänker: "VARFÖR VAFÖR?! Varför har människan skaffat en blogg? Räcker det inte med de 50 jag bevakar just nu?! Vem fan tror hon att hon är, som tror att hon kan ta upp en del av min tid?! "

 

Jag ber om ursäkt, gott folk! Storhetsvansinne har drabbat mig och nu kan vad som helst hända!

 

/ Matilda


RSS 2.0